KULINARNA SWOBODA
Zajrzyj do naszego menu pełnego zdjęć bez sztuczek – to, co widzisz, to dokładnie to, co dostaniesz na talerzu. Czeska klasyka i kulinarna swoboda: gulasz z knedlikami, smažený sýr, hermelin, steki, żeberka, golonka, tatar i krewetki. Sprawdź, na co masz dziś ochotę!
MENU
POLECAMY

UTOPENEC
parówka marynowana z cebulą, czosnkiem oraz papryką pepperoni w occie, podawana z musztardą francuską i pieczywem

smažený sýr
ser żółty panierowany, podawany z frytkami, żurawiną i sosem tatarskim

Koleno na pive
golonka pieczona w ciemnym piwie z knedlikami, kapustą kiszoną zasmażaną, sosem pieczeniowym z dodatkiem chrzanu lub musztardy

TATAR WOŁOWY
mięso wołowe, ogórek kiszony, cebulka, kapary, musztarda francuska, podawany z chlebem

Losoš
grillowany łosoś z sałatką, frytkami stekowymi, sosem tatarskim i sosem sałatkowym

Filet Mignon
steak z polędwicy wołowej, mięso dojrzewające, sałatka grecka, frytki stekowe, sos tatarski, sos BBQ, sos sałatkowy, sos wiśniowy

HERMELIN
ser cammembert marynowany z cebulą i czosnkiem oraz papryką pepperoni w oliwie z oliwek, podawany z sosem tatarskim i pieczywem
